Cursus “Zelf helpen met Homeopathie” Oktober 2018

Cursus “Zelf helpen met Homeopathie”

In twee avonden leer je hoe je homeopathie kunt toepassen bij acute klachten en ongemakken.

Onderwerpen:
De basis van klassieke homeopathie
Uitleg over de werking en toepassing van 37 homeopathische middelen
De wijze van doseren en herhalen van de middelen
Oefenopdrachten

De cursus zal worden gegeven in 2 donderdagavonden, 11 en 18 oktober 2018. Deelname kost € 120,00

Je ontvangt het boek  ‘Homeopathische huis- en reisapotheek’ en een box met 37 homeopathische middelen met een winkelwaarde van € 54,95

Inschrijven, graag voor 4 oktober, via een belletje of mail naar: info@homeopathienijkerk.nl
Telefoonnummer 033 – 2585057

Wanneer:    Donderdag 11 en 18 oktober 2018

Locatie:      Homeopathie Nijkerk, Corlaerstraat 1, 3863 ZC  Nijkerk
Tijd:           Van 19.00 tot 21.00 uur. Je bent vanaf 18.45 uur welkom.

Evelien Simon
Over de auteur
Ik heb een vak gevonden wat goed bij mij past. De opleiding tot klassiek homeopaat heb ik gevolgd bij de School voor Homeopathie te Amersfoort, een intensieve studie van 6 jaar met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, de filosofie en theorie van de homeopathie, medische kennis, ethiek en psychologie. In januari 2010 ben ik afgestudeerd. Meer weten over mij? Mail naar info@homeopathienijkerk.nl.