.

Homeopathie zweverig? ECHT NIET!

Een behandeling bij mij is meer dan alleen het behandelen van je klachten. Ik zie jouw uniekheid, kijk naar het geheel. Ik wil weten hoe het voor jou is om deze klachten te hebben. Ik hoor en zie jou als mens, wil jou begrijpen en een oplossing bieden. Alles staat in verbinding met elkaar, jouw gevoelens en gedachtes zijn belangrijk voor mij om het juiste middel voor je te vinden. De totaliteit is belangrijk.

Ik heb een 6-jarige studie achter de rug, onderricht gehad in de filosofie en theorie van de homeopathie, medische kennis, ethiek, materia medica (= de kennis van de homeopathische geneesmiddelen) en psychologie. Zet mijn kennis en empathie voor jou in. Constant blijf ik leren door middel van ervaringen en nascholingen.

Het contact is gelijkwaardig. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak en de oplossing, een eventuele rode draad in je leven of een blinde vlek. Wij (jij en ik dus) zijn vaak net een detective, 10 klachten die je kunt hebben lijken zo op het eerste gezicht niets met elkaar te maken te hebben maar dat is vaak wel het geval. Van alles wordt er nagevraagd bijvoorbeeld; zijn de klachten ontstaan na: een ongeluk, een emotionele gebeurtenis, een vergiftiging, een vaccinatie, zijn je hormonen uit balans, wat is je eetpatroon, hoe is je werk / leefomgeving, hoe reageer jij op stress, is er een familiaire belasting, enz.

Hierdoor komt ook bij jou al een stuk bewustwording op gang.

Homeopathie is gebaseerd op natuurwetten. Eeuwenoud en nog altijd onveranderd. Dus op de vraag of homeopathie zweverig is kan ik duidelijk NEE antwoorden. Ik ben een spiritueel mens maar sta met beide benen nuchter en stevig op de Nijkerkse grond.

Zullen we samen jouw gezondheid verbeteren?