.

Heb je last van (chronische) hoofdpijn?

Er zijn veel mensen die last hebben van hoofdpijn. Er zijn honderden homeopathische middelen die kunnen helpen bij hoofdpijn. Ik neem uitgebreid de tijd voor je om uit te zoeken waar jouw hoofdpijn vandaan komt. Ik ga je vragen stellen als: waar zit de hoofdpijn? Kun je de pijn omschrijven? Wanneer is het begonnen? Zit het in de familie? Enzovoort…. Samen gaan we op zoek naar het middel wat het beste in zijn totaliteit bij jou past. Er is geen standaard behandeling met Klassieke Homeopathie voor hoofdpijn.

Hoofdpijn kan komen door:

 • Stress en emotioneel uit balans zijn;
 • Slaapgebrek;
 • Spanning in de schouders en nek;
 • Whiplash;
 • Te lang werken achter een beeldscherm;
 • Tandenknarsen in de nacht;
 • Te hard werken;
 • Overgevoeligheid voor voeding zoals suiker, soya, noten, tarwe, zuivelproducten, etc.;
 • Hormonale disbalans;
 • Chronische voorhoofdsholteontsteking;
 • Medicijnen;
 • Na een hersenschudding;
 • Overgevoeligheid voor weersveranderingen;
 • Te weinig water drinken;
 • Constipatie;
 • Vul maar in… … …

Jij bent uniek en ik zie jou als individu. Jij bent de ervaringsexpert en weet hoe de klachten zijn en hoe het bij jou voelt. Ik heb verstand van homeopathie en zoek het middel wat bij jou past. Samen zoeken we naar een passende oplossing. Er zijn meer dan 5000 homeopathische middelen dus het is echt maatwerk.

Zullen we samen jouw gezondheid verbeteren?