.

Uitgedokterd, en nu?

Je hebt een klacht en je bent al bij de huisarts en diverse andere mensen geweest om er vanaf te komen.  Je blijft last houden van de klacht en je krijgt medicatie wat niet helpt. Er wordt gezegd: “Het zit tussen je oren” of: “Leer er maar mee te leven want er is niks aan te doen”. Of je hebt zo’n vreemde klacht dat je niet weet bij wie je terecht kunt. Wat dan?

Wellicht kan ik wat voor je betekenen. Bij mij in de praktijk gaan we samen op zoek naar een oplossing.  Voor mij, als klassiek homeopaat, zijn geestelijke en lichamelijke klachten onlosmakelijk met elkaar verbonden. De opleiding tot klassiek homeopaat heb ik gevolgd bij de School voor Homeopathie te Amersfoort, een intensieve studie van 6 jaar met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, de filosofie en theorie van de homeopathie, medische kennis, ethiek en psychologie. Natuurlijk kan ik niet toveren en ik kan niet iedereen helpen maar in de loop van vele jaren praktijk heb ik mensen met verschillende klachten kunnen helpen. (ervaringen)

Een greep uit de klachten: Boze buien, zelfverachting, endometriose, hoofdpijn na de ziekte van Pfeiffer, Burn-out, ontstekingsreuma, gevoel van kou van binnenuit, heftige pijnlijke menstruaties, darmklachten, vermindering van stressgevoeligheid, angstaanvallen, hyperventilatie, psoriasis, hooikoorts, allergie, eczeem, PMS, hartkloppingen, gebrek aan concentratie, laag zelfvertrouwen, ongewenste kinderloosheid, vastzitten in verdriet en niet weten hoe nu verder te gaan, loslaten van wrok.

Eén van de mooiste aspecten van een homeopathische behandeling is dat mensen niet alleen (meestal) van hun fysieke klachten afkomen maar ook veel lekkerder in hun vel komen te zitten. Vaak hoor ik dat ze meer voor zichzelf kiezen, zich minder aantrekken wat anderen van ze denken, zelfverzekerder worden, tegengas durven geven als iets ze niet aanstaat, meer tevreden zijn met zichzelf.

Wil jij meer informatie over jouw specifieke klacht? Vraag het mij gerust.

Zullen we samen jouw gezondheid verbeteren?