.

Klassieke Homeopathie

Homeopathie is een geneeskunde die het zelfherstellend vermogen prikkelt en activeert.
Bij homeopathie wordt ervan uitgegaan dat het lichaam in staat is zichzelf te genezen. Soms lukt dit echter niet meer en heeft het lichaam hulp nodig. Bijvoorbeeld in geval van acute infectieziekten, verdriet, chronische aandoeningen, medicijnbelasting of erfelijke ziekten. Door een stof toe te dienen die de symptomen veroorzaakt (dus door het gelijke met het gelijkende te genezen), wordt het afweermechanisme, het immuunsysteem, geprikkeld om de ziekte te lijf te gaan. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt door homeopathie zodanig gestimuleerd dat het lichaam weer kan helen.

Holistisch
Homeopathie is een holistische geneeswijze, jij als mens staat als staat centraal. Lichaam en geest zijn onderling verbonden. Het is van belang om de balans te herstellen. Met homeopathie kun je niet alleen genezen, maar ook de gezondheid bevorderen waardoor ziekten kunnen worden voorkomen. Dit komt omdat homeopathie niet alleen inwerkt op het lichaam, maar ook op de emoties en de geest. Onze gezondheid hangt af van onze geest, onze emoties en van onze lichamelijke gesteldheid. Deze drie tezamen bepalen onze algehele gezondheid.

Veilig
Homeopathische geneesmiddelen zijn veilig, mild en onschadelijk. Ze zijn getest op gezonde mensen en niet op dieren. Homeopathie is een natuurlijke en duurzame geneeswijze die goed is voor mens, dier en milieu.

Zullen we samen jouw gezondheid verbeteren?